Howard G Charing

Howard G. Charing s-a născut la Londra şi a mai trăit în Olanda, Statele Unite şi Peru. A lucrat în industria calculatoarelor din 1970 până în 1991. A renunţat la această carieră în urma unui accident de lift care i-a provocat răni severe: fractură de gât şi leziuni serioase ale coloanei. În timpul acestui accident el a avut o experienţă în preajma morţii care i-a transformat viaţa. Acest accident i-a închis uşa faţă de viaţa lui prozaică „normală”, dar s-au deschis alte uşi către explorare şi aventură.

De-a lungul ultimilor 24 de ani el a devenit recunoscut ca leader internaţional de ateliere de şamanism, autor şi artist vizionar. A lucrat peste douăzeci de ani cu unii dintre cei mai respectaţi şi extraordinari şamani şi înţelepţi din Anzi, jungla amazoniană şi Filipine. A condus cursuri de training şi dezvoltare pentru prestigioasa Fundaţie pentru Studii Şamanice (SUA) şi a lucrat mulţi ani cu Centrul pentru Şamanism Contemporan Eagle’s Wing, una din cele mai renumite organizaţii de training din Europa. De asemenea, el are calificarea de Terapeut Pre-naştere din partea Institutului Whole-Self.

Howard este coautorul carții “Shaman – Spiritul plantelor” publicată de Elena Francisc Publishing (România) și ‘The Ayahuasca Visions of Pablo Amaringo’ publicată de Inner Traditions (USA).

Pagina de autor pe amazon.com