CALEA ȘAMANULUI – Calea înţelepciunii interioare

2 – 3 Martie 2024

Weekend introductiv nerezidențial – București

În viața noastră, cu toții avem întrebări, probleme și provocări. Aceasta este condiția umană și în cadrul acesteia căutăm îndrumare, insight și înțelegerea modului în care aceste circumstanțe au apărut în lumea noastră de zi cu zi. Acesta este modul în care practicile de divinație ale șamanismului pot juca un rol benefic prin dezvăluirea a ceea ce este ascuns, atenuarea anxietății și ajutându-ne să gestionăm circumstanțe provocatoare care ar putea solicita implementarea unor decizii dificile.

Natura esențială a practicilor de divinație nu este că acestea îți ghicesc viitorul sau norocul; scopul lor este să te ajute să intri în contact cu Sinele tău Superior, un nivel al conștiinței tale conectat la sursa divină.

Unul dintre cele mai importante roluri ale șamanului a fost să caute cunoaștere revelatoare din surse vizionare sau spirituale. Divinația este la fel de veche ca și omenirea, dar, din păcate, în societatea occidentală, ea a fost privită ca ceva primitiv, irațional și plin de superstiție. Divinația este pur și simplu o modalitate de a dezvălui adevărul. Arta divinației dezvăluie sau descoperă adevăruri ascunse despre viața ta.

În divinație, rolul șamanului este de a acționa ca mediator sau „omul de legătură”. Șamanul, prin explorarea și furnizarea citirii și interpretării inițiale, permite celui care caută aceste informații să evite proiectarea dorințelor, speranțelor și poftelor personale dacă întrebarea sau situația au o încărcătură emoțională.

Divinația este o modalitate de a înțelege mai profund evenimentele și influențele care înconjoară o situație sau o persoană. Participanții la acest atelier vor avea ocazia să exploreze și să se implice în practicile de divinație și să învețe, așa cum au făcut șamanii de-a lungul veacurilor, să caute și să primească cunoștințe revelatoare din surse vizionare atât pentru alții, cât și pentru sine.

În timpul acestui workshop participanţii vor avea oportunitatea să exploreze şi să lucreze cu metode divinatorii precum:

  • Divinaţia cu obiecte naturale
  • Să descopere şi să dezvolte puterea personală
  • Conectarea cu conştiinţa de ordin mai înalt, ce poate aduce insight şi o înţelegere profundă a situaţiei
  • Călătoria şamanică clasică
  • Posturi corporale inducătoare de transă

Prin practici de expansiune a conștiinței, cum ar fi folosirea tobei și zuruitoarei șamanice pentru a îmbunătăți experiența vizionară, participanții vor învăța, de asemenea, să dezvolte și să aibă încredere în înțelepciunea lor interioară. Uneori, răspunsul nu este înțeles imediat, deoarece nu este întotdeauna adresat minții raționale logice. La acest atelier, participanții vor putea să-și incubeze, să se joace cu, să deseneze sau să picteze viziunea lor divinatorie pentru a ocoli mintea rațională, iar acest lucru va duce adesea la o revelație profundă. La acest atelier, participanții vor avea ocazia să exploreze întrebările importante și semnificative din viața lor pentru a obține o perspectivă și cunoaștere despre ele.

Acest atelier este potrivit și pentru cei care nu au avut experiență anterioară cu șamanismul.

Participanţii ar trebui să aducă:

  • Caiet sau bloc de desen şi pix
  • Creioane colorate, pensoane şi culori
  • Două pietre cu o suprafaţă rugoasă sau cu faţete. Pietrele ar trebui să fie de o mărime care să încapă uşor în mână.

Pretul workshop-ului – 250 euro

Avans de rezervare a locului – 100 de euro

 

Pentru înscrieri contactati-l pe Aurel Mocanu, 0722 539123, aurelmocanu@yahoo.com