Calea Războinicului Sufletului

Partea 1. Dezlănțuirea puterii tale creative

13 – 14 Aprilie 2024

De-a lungul acestor ani, am avut de-a face cu aspecte ale ceea ce numim partea „mai întunecată” a realității. Acum, fie că dorim să recunoaștem, sau chiar să ne împotrivim, ignorând-o și, în schimb, ne concentrăm pe „dragoste și lumină”, ea ne influențează într-adevăr atât la nivel colectiv, cât și la nivel individual. Evitarea sau ignoranța nu oferă nicio apărare, în acest mediu conștientizarea interioară este cheia.

Polarizarea culturii și a perspectivei noastre asupra vieții pe care le experimentăm în acest moment fac parte din aceasta. Această polarizare este parțial generată de o creștere a multor oameni în ordinea superioară a conștiinței, lucru care creează o opoziție perfectă. Opoziția se manifestă în lumea din jurul nostru ca rasism, intoleranță religioasă, naționalism extrem, distrugerea lumii naturale, daune ecologice, ignoranță, violență și abuz, toate acestea fiind aspecte ale unei conștiințe inferioare. Acest amestec volatil și inflamabil ne afectează pe toți în moduri diferite și trebuie să fim conștienți de acest lucru și să evităm să fim aspirați într-o spirală descendentă. Unele dintre modalitățile în care acest lucru ne poate afecta este să ne simțim neliniștiți, încordați, să fim în mod persistent apatici, să simțim o furie subiacentă și să fim vulnerabili la infecții, deoarece vitalitatea și sistemul nostru imunitar sunt afectate de această energie negativă. Senzația de depresie, anxietatea crescută, dependența de alimente și alcool sunt toate o parte din aceasta. Da, cu siguranță este o situație dezordonată, totuși nu sugerez în niciun fel că totul este fără speranță. Văd asta ca pe o manifestare naturală a acestei energii de ordin scăzut care se ridică pentru eliberată, descărcată, curățată. Da, este un proces brut, chiar și dureros, așa cum este orice vindecare profundă, totuși este de datoria noastră să facem tot ce putem pentru a ne păstra integritatea energetică personală în stare completăși plină de vitalitate, nu numai pentru noi înșine, ci și pentru oamenii din jurul nostru. Trebuie să începem cu noi înșine.

Apare întrebarea: „Cum încep asta?” Mitologia și poveștile arhetipale ale celor care au deschis calea ne pot oferi câte o rază de lumină. Dar, deși acest lucru cu siguranță te inspiră, doar tu poți face asta și nimeni altcineva nu poate să o facă în locul tău. Fii sigur că nu există vreun guvern iubitor sau o autoritate instituțională care să te poate ghida în acest sens, ci de fapt e exact opusul, tu și doar tu singur trebuie să găsești calea cea mai puțin umblată.
Acesta este ceea ce se numește în termeni șamanici „Calea Războinicului sufletului”. Războinic/Warrior nu înseamnă să lupți sau să fii soldat în lupte. Pentru un șaman, Warrior/Războinic înseamnă ceva foarte diferit: este o persoană care își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale și nu îi învinovățește pe alții pentru eșecurile sale. Un războinic este în cele din urmă o persoană care știe că toată viața este un rit de trecere și o îmbrățișează pe deplin din această perspectivă. Tu ești purtătorul mântuirii tale personale. Împărtășirea înțelepciunii, greșelilor, succeselor și experienței tale este modul în care vei deveni cu adevărat o persoană a cărei viață hrănește și fertiliză spiritul familiei și comunității tale.

În acest atelier, vă veți dezvolta conexiunea cu Conștiința de un ordin superior. Această Conștiință de un Ordin Superior știe totul despre calea noastră în viață, despre sinele autentic și despre creșterea sufletului nostru. Cu cât ne putem implica mai mult cu acest aspect al conștiinței divine, cu atât mai mult putem vedea și învăța din desfășurarea căii noastre de viață.

Acesta nu este un atelier pentru a învăța „cum să fim creativ”, însăși noțiunea că trebuie să învățăm creativitatea este o denumire greșită. Prin natura noastră intrinsecă, toți suntem creativi. Creativitatea este esența experienței umane, dar pentru mulți dintre noi, datorită vicisitudinilor vieții, educației noastre și culturii de omogenizare instituțională, energia noastră creatoare a fost înăbușită și a generat o graniță artificială între sinele nostru autentic și sursa creativității.

În acest atelier, ne vom uita în lumile noastre interioare respective și vom identifica ceea ce este în noi care rezonează cu acest câmp volatil și negativ de energie. Eu numesc asta „brujeria noastră interioară”. Din experiența mea, acest lucru (precum în interior, la fel și în exterior) se află chiar la rădăcina încâlcirii noastre cu acest „câmp exterior al disonanței”. Fără îndoială, acest atelier vă va provoca și vă va împinge să vă confruntați cu aspectele rănite ale sinelui pentru ca acestea să fie vindecate, iar rezultatele acestui Act de Putere sau Încercare de Războinic vă vor aduce beneficii și vouă și, prin extensie, altora.

În acest atelier lucrăm intens cu următoarele practici și împuterniciri;

  • Întâlnește-ți Ghizii Spirituali și învață cum să cooperezi cu ei și să devii un canal pentru această energie divină
  • Prima împuternicire – Înlăturarea obstacolelor energetice
  • Eliberarea în vârtej a energiei nedorite și necorespunzătoare
  • Identificarea legăturilor și atașamentelor disfuncționale față de alți oameni
  • A doua împuternicire – Descoperă un simbol al energiei tale creatoare. Acest simbol este cel mai mare potențial al tău personal și va fi un magnet pentru conștiința ta creativă.
  • Menținerea unui mediu energetic „igienic”

Costul atelierului nerezidențial de weekend: 250 Euro

Avans pentru înscriere: 100 Euro

Pentru inscrieri contactati-l pe Aurel Mocanu, 0722 539123, aurel@aurelmocanu.ro