CD CU CÂNTECE DE TOBĂ PENTRU CĂLĂTORIA ŞAMANICĂ: MP3 PENTRU DOWNLOAD

Cântece de tobă pentru călătoria şamanică: Cu Leo Rutherford & Howard G. Charing. Este un CD realizat special pentru călătoria şamanică. CD-ul conţine: două solo-uri a câte 20 de minute şi un cântec de 40 de minute cu două tobe simultane. Prin utilizarea ritmurilor principale şi a pattern-urilor armonice bogate, cântecele de tobă de pe acest CD induc o stare de transă perfectă pentru călătoriile şamanice sau meditaţie. Acum  disponibil pentru download în format MP3 de înaltă calitate (320 kbps).

Călătoria şamanică este o tehnică ce facilitează experienţa vizionară într-o stare de conştienţă extinsă. Aceasta ne activează imaginaţia şi creativitatea şi ne permite să mergem dincolo de gândirea liniară, familiară şi raţională. În această stare de conştienţă extinsă putem descoperi noi insight-uri, perspective şi modalităţi de soluţionare a problemelor.

Acesta este un CD realizat special pentru călătoria şamanică şi, în acest scop, tobele menţin un ritm uniform între 205 şi 210 bătăi pe minut. Acest ritm specific stimulează creierul să sintetizeze beta-endorfine naturale, care facilitează intrarea persoanei într-o conştienţă extinsă. Această stare de conştienţă facilitează călătoria şamanică sau meditaţia profundă.

Cântecele de tobă au fost înregistrate live direct pe casetă digitală la studioul de înregistrare Sync City din Londra. Am cântat la tobe în studioul cu „sunet live” şi nu s-a folosit niciun procedeu de modificare a sunetului. Ambele tobe sunt tobe cu o singură membrană şi cu ramă simplă. Pentru ritmul cu două tobe simultane, tobele au fost ţinute faţă în faţă într-o poziţie care optimizează reverberaţiile naturale. Inginerul de înregistrare a fost Wan Hewitt, el însuşi un baterist profesionist. Datorită sunetelor live extraordinare pe care le obţine, el a fost supranumit „bateristul preferat”.

„Prima bătaie de tobă reprezintă primul sunet care declanşează existenţa tuturor fiinţelor. Este Big Bang-ul care declanşează manifestarea universului. Este conştiinţa umană care îşi începe manifestarea fizică. Sunetul tobei cu ramă, cu armonicele lui bogate, reprezintă primul sunet pe care l-am auzit vreodată, sunetul pe care-l face sângele mamei noastre când îi pulsează prin artere. Acesta este motivul pentru care toba este atât de fascinantă şi inducătoare de transă –  ea ne antrenează conştienţa la cel mai primordial nivel al memoriei.”

Layne Redmond: When the Drummers were Women (Când femeile erau cele care cântau la tobă)

Download Link