Howard G Charing

Howard G. Charing s-a născut la Londra şi a mai trăit în Olanda, Statele Unite şi Peru. A lucrat în industria calculatoarelor din 1970 până în 1991. A renunţat la această carieră în urma unui accident de lift care i-a provocat răni severe: fractură de gât şi leziuni serioase ale coloanei. În timpul acestui accident el a avut o experienţă în preajma morţii care i-a transformat viaţa. Acest accident i-a închis uşa faţă de viaţa lui prozaică „normală”, dar s-au deschis alte uşi către explorare şi aventură.

De-a lungul ultimilor 24 de ani el a devenit recunoscut ca leader internaţional de ateliere de şamanism, autor şi artist vizionar. A lucrat peste douăzeci de ani cu unii dintre cei mai respectaţi şi extraordinari şamani şi înţelepţi din Anzi, jungla amazoniană şi Filipine. A condus cursuri de training şi dezvoltare pentru prestigioasa Fundaţie pentru Studii Şamanice (SUA) şi a lucrat mulţi ani cu Centrul pentru Şamanism Contemporan Eagle’s Wing, una din cele mai renumite organizaţii de training din Europa. De asemenea, el are calificarea de Terapeut Pre-naştere din partea Institutului Whole-Self.

În 2016, Howard organizează prima conferință majoră în Europa de est ‘Sumiruna Awakenings’, dedicata conștiinței vizionare. Această conferință a avut invitați de marcă cum ar fi Graham Hancock, Dennis McKenna, Jan Kounen și mulți alții.

Howard este coautorul carții “Shaman – Spiritul plantelor” publicată de Elena Francisc Publishing (România) și ‘The Ayahuasca Visions of Pablo Amaringo’ publicată de Inner Traditions (USA). Ultima carte publicată în 2017 de Destiny Books (USA) este ‘Șamanul accidental’.

Pagina de autor pe amazon.com

Pagina Conferinței Sumiruna Awakenings