TRAINING AVANSAT PENTRU PRACTICIENI: VINDECAREA SAMANICĂ SI RECUPERAREA SUFLETULUI

Rezidenţial

27 Septembrie – 2 Octombrie 2018

Modulul 2 : Călătoria înaintea nașterii

Nivelul de energie al tuturor fiinţelor depinde de trei factori fundamentali:

  • Cantitatea de energie cu care au fost înzestrate,
  • Modul în care energia a fost folosită de la naştere,
  • Şi modul în care ea este folosită în prezent.

Carlos Castaneda

 

Matricea prenatală dezvoltată de John – Richard Turner este un sistem unic al realizării de sine, care ne duce înapoi în timp pentru a descoperi și de a deveni conștienți de sursa modelelor fundamentale pe care le întâlnim în viață.

În această călătorie înapoi în timp, vă puteți da voie ca, în condiții de siguranță și cu blândețe, să mergeți înapoi la momentul concepției dvs., și apoi să continuați într-o uimitoare călătorie de descoperire de sine, care vă va oferi înțelegeri profunde ale modelelor de interacțiuni emoționale care dau formă vieții voastre, ceea ce poate duce la înțelegere, schimbare și transformare.

Există o învăţătură care spune că 80% din energia noastră este blocată în obişnuinţă şi şabloanele rigide ce provin din condiţionările generaţionale, sociale şi ale istoriei noastre personale. Restul de 20% constituie liberul nostru arbitru. Marile învăţături ale Roţii Leacului constau în luminarea unui drum care să ne ghideze către eliberarea acestor şabloane rigide şi adicţii care, odată desprinse, generează un rezervor de energie care poate fi folosit cognitiv şi cu intenţie conştientă. Acesta este adevăratul liber arbitru şi libertatea – atunci când nu mai trăim visele parentale sau culturale, ci când cu adevărat ne trăim propriul vis.

Scopul fundamental al acestui corp de practici este libertatea. Libertatea are implicaţii puternice. Una dintre acestea este faptul că oamenii trebuie să caute şi să îmbrăţişeze schimbarea în mod intenţionat. Nu este un lucru uşor să îmbrăţişezi schimbarea şi astfel să descui structurile rigide moştenite, dar avem în noi calităţi magice înnăscute care ne ajută pe calea către libertate.

Participanţii vor învăţa şi experimenta călătoria lor individuală dinaintea naşterii şi vor dobândi o înţelegere profundă a felului în care această călătorie le-a schimbat şi influenţat vieţile. Participanţii vor învăţa, de asemenea, cum să conducă o şedinţă cu clienţii folosindu-se de aceste practici.

Posturile Şamanice de Transă

Posturile de Transă sunt porţi către o altă realitate, acea realitate care poate fi trăită în mituri şi în tărâmul visului. În cadrul acestui program de training, participanţii vor intra în acest loc al viziunii personale şi vor avea experienţa manifestării unora dintre cele mai vechi mituri ale tradiţiilor vestice şi non-vestice.

Aceste posturi de transă vă vor susţine să participaţi la modul sacru de a trăi al şamanilor şi înţelepţilor din vremuri străvechi. Acest corp de practici este bazat pe descoperirile şi opera regretatei Dr. Felicitas D. Goodman, cu care Howard s-a instruit în anii 90.

Participanţii la curs vor primi training în diferite posturi vindecătoare. Acestea pot fi folosite atât pentru propria persoană cât şi pentru alţii.

Stări de conştiinţă extinsă

Vindecarea şamanică nu înseamnă doar tehnici şi metode în sine. Un element intrinsec acesteia este abilitatea vindecătorului de a-şi aduce mintea activă şi raţională într-un loc tăcut şi aceea de a se mişca la voinţă în această stare de conştiinţă extinsă. Din acest loc se poate intra în comuniune cu Conştienţa de Ordin Înalt a Spiritului.

Învăţăturile ne spun că suntem cu toţii ( şi tot ceea ce există, prin extensie) câmpuri de energie, şi că doar simţurile noastre ne dau iluzia lumii fizice. Dacă înţelegem că ceea ce percepem a fi realitatea fizică este doar descrierea furnizată de simţuri, atunci există un mare potenţial de a ne mişca dincolo de descriere, în zona sacrului.

Programul va include practici semnificative cu stările de conştiinţă extinsă şi cu percepţia. Vom lucra cu tehnici şi practici precum : gazing, a vedea fără folosirea ochilor, stalking, plimbări ale atenţiei- care ne vor ajuta să trezim potenţialul nostru înnăscut de a trăi stări de conştiinţă extinse, şi să avem un insight în alteritate, pentru a crea o punte de la mundan la lumea spiritului( care în termeni moderni e numită inconştient) şi înapoi.

The programme will include significant work with altered states of awareness and perception. We will be working with techniques and practices such as gazing; ‘seeing without eyes’; stalking; walks of attention to help us to become awake to our innate potential of heightened states of awareness, and an insight into the ‘other’ to bridge from the everyday to the spirit world (in modern terms called the ‘unconscious’), and back again.

„Mesa” vindecătorului

În această parte vom lucra cu modalităţile şi mijloacele de utilizare a obiectelor naturale pentru a crea şi dezvolta propria „mesa” de vindecare. „Mesa”, care în spaniolă înseamnă „masă” şi „loc înalt”, este creată de şamanii tradiţionali pentru a aduce armonie şi echilibru clientului lor. Mesa este o reprezentare a cosmosului, atât cu părţile sale pozitive, cât şi cu cele negative, ambele interacţionând pentru a crea echilibrul. Mesa reprezintă un fel de a crea un timp şi spaţiu sacru pentru ca întreaga fiinţă să se focalizeze asupra rezultatului dorit împreună cu forţele spirituale. Am putea spune că este o afirmaţie tri-dimensională! Prin intermediul rugăciunilor şi a stabilirii verbale a intenţiei într-o stare de înaltă concentrare, o persoană poate influenţa desfăşurarea evenimentelor „realităţii”.

Cui se adresează acest training:

Acest training este de ajutor practicanţilor holistici care doresc să îşi dezvolte şi să îşi extindă cunoştinţele prin practici şamanice clasice de vindecare. Este de asemenea potrivit pentru cei ce doresc să lucreze ca şi practicanţi şamanici pentru a-i ajuta pe ceilalţi.