CĂLĂTORIA ÎNAINTEA NAȘTERII

20 – 22 Martie 2020 – Bucuresti

8 – 10 Mai 2020 – Cluj

Modul în care ne folosim energia nu este un produs al șansei sau alegerii, ci al istoriei noastre personale . Când noi credem că facem alegeri, de fapt doar punem în mișcare gândurile și acțiunile care au fost programate în noi de trecutul nostru.

Carlos Casteneda

Matricea prenatală dezvoltată de John – Richard Turner este un sistem unic al realizării de sine, care ne duce înapoi în timp pentru a descoperi și de a deveni conștienți de sursa modelelor fundamentale pe care le întâlnim în viață.

În această călătorie înapoi în timp, vă puteți da voie ca, în condiții de siguranță și cu blândețe, să mergeți înapoi la momentul concepției dvs., și apoi să continuați într-o uimitoare călătorie de descoperire de sine, care vă va oferi înțelegeri profunde ale modelelor de interacțiuni emoționale care dau formă vieții voastre, ceea ce poate duce la înțelegere, schimbare și transformare.

Acest workshop intensiv de două zile vă propune o metodă blândă, non- confruntațională, non- hipnotică, transpersonală pentru a descoperi, prin intermediul Matricii Prenatale, că nu moștenim doar codificarea genetică-biologică de la părinții noștri, ci de asemenea și stările lor mentale și emoționale din timpul celor nouă luni de dinainte de nașterea noastră . Acest lucru vă poate oferi cheia convingerilor inconștiente de bază din toate domeniile vieții voastre, din relațiile voastre, din interacțiunile cu alții, și o înțelegere a sentimentelor interioare profunde și de durată care uneori sunt inexplicabile.

Cu puterea dată de această cunoaștere, poate avea loc o schimbare, o transformare profundă și o creștere. Metoda este transpersonală în faptul că este capabilă de a schimba structura de gândire a unei persoane, și e integrativă prin faptul că oferă un procedeu de a transmuta pattern-urile negative și consumatoare de energie în calități care să vă sporească starea de bine și vitalitatea.

Realitatea este ceea ce subiectiv crezi că se întâmplă, nu ceea ce terapia sau societatea îți spune că se întâmplă . Atunci când realitatea ta este aliniată cu adevărul tău, ai experiența sănătății, stării de bine, a împlinirii, a fericirii și bucuriei. Acesta este un proces de transformare personală plăcut, plină de umor, și puternic.

La acest workshop e posibil să:

  • Transformați calitatea vieții dumneavoastră, și să înțelegeți exact scopul vostru în această viață
  • Descoperiți cauza fundamentală a nemulțumirii și nefericirii și să aflați cum cum să vă eliberați de acestea
  • Eliberați blocajele care vă opresc de la a vă implica în relații relatii semnificative și de a trăi intimitatea
  • Eliminati frici, fobii si atacuri de panică
  • Descoperiti o tehnică puternică pentru construirea încrederii în sine și a stimei de sine
 • Vă reașezați în locul de creator al drumului propriei vieți, și a nu mai lăsa ca viața să vă fie formată de limitările moștenite sau culturale

Scopul final al acestui corp de practici este libertatea . Libertatea are implicatii puternice . Printre acestea este faptul că oamenii trebuie să caute intenționat si sa îmbrățișeze schimbarea . A îmbrățișa schimbarea și, prin urmare, a ne debloca din structurile rigide pe care le-am moștenit, nu este o sarcină ușoară, dar avem calități magice înnăscute în noi înșine pentru a ne ajuta pe calea spre libertate.

Howard a colaborat îndeaproape și a parcurs un training extensiv cu John – Richard Turner și este calificat pentru a practica și preda sistemele de auto- realizare Pre-naștere și Vieți Trecute întemeiate de John – Richard Turner. Howard prezintă această metodă într-o sinteză unică de șamanism și psihoterapie.

Pret: 250 Euro

Pentru înscrieri contactati-l pe Aurel Mocanu, 0722539123, aurelmocanu@yahoo.com